Лицето на мъртвия гард на НСО Радослав, открит в край сарая на Доган, било обезобразено

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лицето на мъртвия гард на НСО Радослав Д., чието тяло морето изхвърли на бетонния кей край луксозна резиденция на Отманли, позната преди време като „Палатът на Доган”, е било обезобразено, а носът му счупен, пише Флагман.бг.

Гледката била потресаваща, казаха очевидци. „Не знаем какво му се е случило, но изглеждаше ужасяващо. Нараняванията бяха по лицето и цялата глава”, уточниха наши източници.

Официална информация за мъртвия гард все още няма, вероятно няма и да има. Според неофициални източници в кръвта на 37-годишния Радослав Д. – дългогодишен служител на НСО, е открито и сериозно количество алкохол. Той страдал и от сърдечни проблеми, заради което близо година бил в болничен, разказаха негови колеги. Основната версия е, че е препил и тази сутрин е влязъл в морето, след което е получил инфаркт.

Откъде са множеството наранявания?

Едната хипотеза е да е пострадал снощи, а другата – травмите да са получени, след като тялото му е било изхвърлено край бетонния кей, намиращ се непосредствено пред палата на „Минстрой”. В това има известна логика, защото там, където бе открит, има тетраподи и е възможно вълните да са блъскали многократно мъртвия гард.

Радослав е влязъл в морето от т.нар. Стар плаж в Отманли, там са открити дрехите му и мобилния телефон. Течението в Черно море е от север на юг и водата бързо го е изхвърлила на около 500 метра от плажа.

Въпросната ивица се намира между т. нар.“Сарай на Доган“ на нос Чукалята и резиденцията на „Минстрой“, в която дълги години почетният лидер на ДПС отсядаше през лятото. Двете луксозни имения са на разстояние от 1,5 км.

Все още е загадка какво е правил действащ служител на НСО в Отманли. Ахмед Доган от години не би следвало да има държавна охрана, а такава се полага само на президента, министър-председателя, председателя на Народното събрание и лица, чийто живот е под заплаха за националната сигурност, но е факт, че на Отманли често могат да бъдат забелязани охранители, които явно имат постоянен пост.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар