ЛИЧНА ДРАМА: Съпругата ме наказва със с*кс

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди година всичко се обърка. Не че преди с жена ми Ирена не се карахме и по разни поводи не си мълчахме с дни, но след една моя простотия тя направо откачи. Не разбирам защо на всеки фирмен купон ще се намери някое зло същество, което ще тръгне да звъни на отсъстващите от тържеството съпруги, за да ги информира точно какво са правили мъжете им. Не съм най-верният мъж на света, но колкото пъти съм кръшвал на жена си, винаги е без чувство – просто малко палав секс и толкоз. Ирена никога нищо не е разбирала, защото не е било от значение за семейството ни.

Последния път също не бях хлътнал по колежката. Но тя беше по-секси от всякога, а и двамата бяхме пили повече. Затова вместо да тръгна към нас, в един момент се качих на едно такси с нея към тях. Правихме секс, много хубав секс… нищо повече. Откъде да знам, че като си тръгна, ще налетя на мъжа на една колежка. Той изпял на нея къде ме е видял, а тя, понеже всичко знае, се сетила при кого съм бил и побързала да предупреди жена ми.

Така целият декември мина под знака на семейната буря – сълзи, заплахи, обиди. Отначало се правех на засегнат, после смених тактиката и започнах да се пъча – нали всички мачовци ходят по чуждо, накрая ужасно ми писна от фасоните на жена ми и я помолих да ми прости. Тя не се дърпа много, но ми постави условие – върна ли се вечер вкъщи, да не й противореча. И аз наивно си казах, че ще съм голям късметлия, ако с това се размина. По-късно разбрах какво е имала предвид и дълбоко съжалих за прибързаната си радост.
Всъщност наказанието, което трябваше да изтърпя, не беше лошо – жена ми искаше секс, винаги когато закъснея, след всяка командировка, преди всяко пътуване. В началото това дори беше забавно – кой не се оплаква, че жена му я боли глава… Но после стана затормозяващо, обидно, отвратително. Толкова, че вече се чувствам като жиголо, на което никой не плаща. Жена ми е решила, че ако правя секс вкъщи, значи не го правя навън. По принцип тази теория не е вярна, но в моя случай е така, защото само при мисълта какво ме чака, ако й откажа, съм готов да обърна гръб и на най-голямата красавица. Заради една тъпа, почти пиянска изцепка сега трябва да козирувам и да изпълнявам всяко желание на жена ми. Просто не си струва, ама когато човек си забрави горната глава, става мнооого лошо. Не ми се иска да го правя с колежка или позната – не, дума да не става. Но и с жена ми не ми се иска, защото тя ме действа като войник. Младите момчета не знаят какво е това, и по-добре, но нека научат, че понякога един секс може да им изяде главите и да ги побърка…
С това писмо не искам да се изповядам или да се извинявам на някого. Олях се, признах си, ще си нося кръста. Ще ми се обаче да кажа на мъжете, които по празници го раздават като отвързани: мислете, за да не се окажете в моята безумна ситуация да ви изпитват и да ви наказват със секс.

Коцето

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар