Лозана врътнаха номер на ЦСКА: Отлага казуса с клуба – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Спортният арбитражен съд в Лозана няма да вземе решение по казуса с участието на ЦСКА в европейските клубни турнири, в рамките на предварително очертаните за това срокове, пише Sporta.bg.

ЦСКА очакваше окончателно становище по жалбата си до петък, но това няма да се случи, пише “Тема: Спорт”.

“Червеният” клуб сезира международния съд, след като бе изваден от жребия за Лига Европа минути преди неговото начало в понеделник. Това е станало по лично решение на генералния секретар на УЕДА Теодор Теодоридис.

Не е изключено в молбата до КАС да бъде поискано спиране на турнира.

“Армейците” бяха заменени от Дунав. Юридическият екип, който защитава правата на ЦСКА, веднага е подготвил документи за жалба дo КАС, като арбитражът ще дaде окончателния отговор дали “червените” ще играят в Лига Европа или няма да бъдат допуснати до турнира. УЕФА трябва да се съобрази със съда.

Любопитно е да се отбележи, че до този момент евроцентралата под никаква форма не е съобщила официално защо ЦСКА бе изваден от жребия, какво следва за клуба оттук нататък и за какъв период евентуално няма да може да играе в евротурнирите.

Отговорът от КАС ще развърже ръцете на клуба относно селекцията, която в момента е в изчаквателен режим. На база на решението на съда в Лозана “армейците” ще финализират разговорите, които имат за няколко нови играчи.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар