Лозан Панов стовари яда си върху ДБ – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лозан Панов стовари яда си върху ДБ

Стоп кадър/Фейсбук/Правосъдие за всеки

Моята кампания беше по-различна. Аз заложих на това да казвам истината, затова платих цената на истината. Кандидатът, който ме изпревари, Костадин Костадинов, заложи на антиваксърския вот. Аз заложих на това хората да се ваксинират. Това заяви кандидатът за президент Лозан Панов в студиото на БТВ.

„Не усетих подкрепата на ДБ. Нямаше нито един лидер, който да обяви номера на бюлетината ми“, категоричен беше той.

„Лидери на ДБ не са имали намерение да издигат свой кандидат. Подкрепа имаше само от една малка група ентусиасти от средите на ДСБ“, добави още.

С кандидатурата си Панов каза, че е искал да постави темата за съдебна реформа в центъра на политическия дебат. По думите му ДБ не са били честни с избирателите си. Според него е проблем, че в последните два парламента не се е сформирало редовно правителство: „Аз бих искал да има стабилно управление“.

Панов обясни, че е получил покана да се впусне в президентската надпревара един ден преди края на кампанията и това е изиграло своята роля за неуспеха му: „аз ги изненадах с моето съгласие в последния момент да се кандидатирам, защото вярвам, че съдебната реформа трябва да се осъществи“.

Той призна, че е очаквал подкрепа от Христо Иванов, но не я е получил, както и от никой от лидерите на ДБ. Панов посочи като виновен за настоящата криза Румен Радев като основен управляващ в момента.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар