Лоши комунисти! Ние не ги молехме, а те строяха за нас санаториуми, и училища, и детски градини, и заводи!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ние не ги молехме, а те строяха за нас санаториуми, и училища, и детски градини, и заводи! ГАДОВЕ!

Представяте ли си как ни караха безплатно да се лекуваме? Безплатно ни караха и да се учим, И на всичко отгоре пращаха родителите ни в платен отпуск. МРЪСНИЦИ!

Ами 8-ем часов работен ден си беше подигравка направо! И мислеха даже да намалят пенсионната възраст! Добре че не успяха! Тези паразити ни караха да се занимаваме със спорт. Даже и организирани туристи имаше. Комунистите се гавреха с народа! Апартаменти безплатно от предприятията даваха. Цената на тока и водата им бяха смешни! Бензина стотинки, а нафтата без охрана в цистерни седеше по гарите. Хитри комунисти долни! Даже и терористи и бандити нямаше. Сигурно не им е било интересно да живеят в такава свобода. Подли комунисти! В който и град да отидеш все работа ще си намериш. Даже и купони за стола ще ти дадат. Децата изпращаха на лагери на море или планина тези гадове.

И тъпите комунисти даваха ордени не на олигарсите, а представете си на някакви краварки, шивачки, шлосери. Вкараха неграмотните в училищата. Вкараха електричество по селата и индустриализираха страната! Тоя ток изкриви зрението на хората. Сега щяха да са си на свещи още. А те? Десетки електроцентрали построиха. Мръсници. Превърнаха селска България в индустриална.

Не може никой да ги разбере тези комунисти мизерни- защо направиха такава държава никому не нужна? Само за 40г при това …….. с една дума задници!

Я виж как за 27 г само успяхме да се върнем там където сме били. Роби, клошари, мизерници……..

Borislav Yordanov

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар