Лошото е като управляват цървулите ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изумлението ми няма граници. От седмица официозите и правителството тръбят гордо как са си хванали руски шпиони. Днес дори подчертават, че новото ни военно аташе в Москва бил бившия шеф на „Военна полиция” , изтървала шпионите, а самите те били оглавявани от бивш шеф на военното разузнаване. И изумявам от факта, че май само аз виждам колко срамно е дори да коментираме това.

Явно военна полиция, разузнаване и служби за нищо не стават, съдейки по изявленията /горди/, на правителството. В самото Министерство на отбраната вилнеели руски шпиони, а нашите дори се хвалят с това, вместо да си заровят главите в праха от срам и да погледнат засрамено в чорапите си! Направо ми приличат на рогоносец, който е хванал жена си с най-добрите си приятели на калъп и вместо да си замълчи и кротко да се разведе, отива да бие тъпан на площада и да обяснява как, какви и колко дълги рога са му сложили!

Ясно е, че искате да се подмазвате на НАТО и Чичо Сам, ама поне малко пазете и авторитетът на България. Не заслужаваме цял свят да ни се смее. Нито военните и да стават за резил с подобни изявления. Хванал си си шпионин – добре, кротичко си го изритай от България, прати нота до посолството, спомени с два реда в медиите и си приключил въпроса. Шпиони е имало и ще продължава да има. Много ми е интересно истериците, които се ожалват от руските шпиони, дали ще отрекат как американците имат шпиони във всяка една държава по света?!?

Лошото е, че когато те управляват цървули, те имат афинитет към скандали и публична излагация. Както и циркове на външно и вътрешно ниво. Но нека да не забравяме, че се пише история. И всички тези циркове ще останат като кално петно върху репутацията на България.

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар