ЛУДОСТ! ГЕРБ кара училищата и детските градини да въвеждат мерки срещу изпиране на пари

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

БСП показа писмо до директори на детски градини и училища с указания за мерки срещу изпирането на пари в ръководените от тях учебни заведения, разпространено до медиите от пресцентъра на партията.

“Във връзка с изречената вчера в ефир лъжа от господин Цветан Цветанов, че БСП разпространява фалшиви новини, предоставяме на вашето внимание писмо до директори на детски градини и училища с указания за мерки срещу изпирането на пари в ръководените от тях учебни заведения”, пише в съобщението по повод снощните обвинения на Цветанов в “Панорама” срещу лидера на БСП Корнелия Нинова, че от партията разпространяват дезинформация.

“Подобни указания са дадени и на българските читалища. В тях се предвижда учителите да бъдат обучавани да докладват за “съмнителни сделки и операции в детските градини”, както и как да правят “комплексна проверка на клиента” и да определят “рисковия профил на клиента”, заявяват от БСП.

“Изводите за решенията на управляващите – как и къде да се борят с прането на пари и за авторите на фалшиви новини оставаме на вас”, допълват от “Позитано” 20.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар