Лудото Коце изпълни задачата от Бойко! След изцепките му пред МРРБ, от днес столична община отказва да издава разрешения за протести!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Костадин Костадинов изпълни чудесно плана на Борисов и Каракачанов в София вече пред институциите да няма протести. Заради неговите простотии вчера в които освен няколко счупени стъкла и двама ударени полицаи друго нямаше, днес от Столична община отказват да издават разрешения за протести пред държавните институции свързани с властта и парламента.

Явно това е била задачата, която Бойко Борисов е поставил на Костя Копейкин да създаде уж ексцесии в които никой да не пострада, но за сметка на това да се раздуха масово сблъсъка с полицаите в медиите на Домусчиев и Пеевски, което да е коз в ръцете на Фандъкова и реално вече никой да не може да протестира срещу властта.

Както знаем, Костадинов години наред се продаваше на който даде най-много или на онзи, който му обърне внимание, защото дивият кариеризъм му е единственото качество, което дори той самият не крие, но явно сега след като веднъж вече пристана на Корнелия Нинова, дойде ред на Бойко Борисов.

Както се казва, плана на Борисов и Каракачанов е изпълнен на 100% от пишман патрЕота Копейкин, който сигурно вече дори не е в София, но както се казва него това не го интересува. Да му мислят онези, които се гневят на властта и искат да ходят на протести, дирижирани от Банкя с водач Костя Копейкин или Лудото Коце, който за пари ще продаде и майка си, а за власт ще размени и жената с децата.

По забележителните вече разбраха за какво беше вчерашният театър пред МРРБ, само факта, че Борисов не беше изпратил жандармерия, което прави на всеки останал протест, а само СДВР е ясен сигнал, че Копейкин си изигра ролята, но много хора все още му се радват във Фейсбук.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_842.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар