Лукашенко и Борисов фаворити за световната купа по лъжене

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Братът по диктаторство на Борисов в Беларус – Лукашенко, казал, че младият журналист Роман Протасевич бил терорист и готвел „кърваво въстание“. Лукашенко и неговите ДАНС, ДАТО и ДАР обаче не знаели, че този нов Осама Бин Ладен е в самолета. Полицейско куче надушило нещо в чантата му.

Лукашенко забрави само да каже да дадат на кученцето „наколко крехки пържолки“, както посъветва преди време неговият побратим Борисов, когато служебна овчарка откри трупа на отвлечената и брутално убита край Перник Мирослава.

 

Докато президентът на Беларус разказвал тази истинска история, на която са повярвали всички… дебили, в България Бойко Борисов проведе брифинг, на който обяви, кадровите рокади на служебното правителство били същински Народен съд. За по-сигурно потрети подпорката (не съм сбъркал опорка, споко), че скандалът с подслушванията и отстраняването на досегашния шеф на ДАНС Димитър Георгиев било отмъщение заради разкритата проруска шпионска мрежа неотдавна. И тези обяснения са като за дебили, но е твърде вероятно и да са съчинени от дебили.

Борисов отлично знае, че немалко шефове в ДАНС обслужват руски интереси по разпореждане отгоре – сиреч от неговия кабинет. Ясно му е също, че заместникът на агенцията Недялко Недялков е смятан за човека на Пеевски в ДАНС, както и други важни служители. Но се чувства длъжен да каже нещо и настъпва мотика след мотика. Много от тези, които бяха освободени няма как да се жалват от политическа чистка, защото професионалните им умения и познания са доста посредствени. Изредилите се през последните години вътрешни министри и главни секретари заемаха тези висши позиции с двуцифрено IQ.

 

Лукашенко и Борисов звучат като участници в световната купа по надлъгване.

Интересно, че и двамата залагат на фалшиви новини по “руското направление”. Вие как милите – съвпадение ли е?

 

Емил Азар

 

П.П. Има приз за най-голям лъжец в света – World’s Biggest Liar. Всяка година се провежда състезание в Камбрия , Англия. Участниците трябва да изрекат колкото могат лъжи за пет минути. Политици и магистрати не се допускат защото… ясно защо. Иначе на тия двамата няма кой да им излезе.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар