Лунно затъмнение на 25 март: Как ще се отрази на всяка зодия?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лунното затъмнение на 25 март носи със себе си много изненади. Подобни небесни явления винаги предизвикват емоционални сътресения, предизвикват тревога и раздразнение у много хора. Но не бива да забравяме, че това е и чудесна възможност да се отървем от всичко остаряло и ненужно. Как да използвате енергията на лунното затъмнение във ваша полза?

Лунно затъмнение на 25 март: Как ще се отрази на всяка зодия?
 ©  iStock.com, Колаж: Розали

Лунното затъмнение ще постави началото на Коридора на затъмненията, който ще продължи от 25 март до 8 април.

Доста сложен и труден двуседмичен период, който ще окаже силно въздействие върху по-голямата част от зодиака.

Лунното затъмнение във Везни ще принуди мнозина да пренасочат житейските си интереси в посока на партньорствата – независимо дали става въпрос за  бизнес или брак. Актуално ще стане преразглеждането на много съществуващи обединения, разкъсването на вече остарелите връзки и съюзи и създаването на нови – по-перспективни, основани на други идеи. В професионалната сфера може да възникнат проблеми с преразглеждането на договорните отношения и условията за сътрудничество.

 

Какви изненади е подготвило лунното затъмнение за зодиакалните знаци?

 

Овен

Възможни са затруднения в работата. Не е изключено изостряне на стари конфликти. Поради многобройни професионални разногласия някои задачи няма да бъдат решени навреме, затова бъдете готови да се върнете към тях по-късно. В деня на пълнолунието и непосредствено след него трябва да сте внимателни в разходите, по-добре е да не правите големи покупки и да не сключвате сделки.

Телец

Денят на пълнолунието ще се окаже напрегнат. Възможно е да се притеснявате, без да знаете защо, или да се ядосвате за нищо. Важните разговори е по-добре да отложите за следващата седмица, както и посещенията на шумни събития.Възможно е да искате да останете за известно време насаме със себе си: така ще ви е по-лесно да се справите с плановете, да вземете правилните решения.

 


ВИЖТЕ СЪЩО: Проверете! Каква вълшебна дарба сте получили в деня на раждането си?

Проверете! Каква вълшебна дарба сте получили в деня на раждането си?

 


Близнаци

В деня на пълнолунието може да почувствате неясно вълнение, да се усъмните в правилността на взетите по-рано решения. Съвсем скоро обаче ще почувствате прилив на енергия, ще разберете към какво трябва да насочите енергията си в близко бъдеще. Планове, които доскоро са оставали неясни, ще придобият яснота и ще си върнете увереността.

 

Рак

В деня на Пълнолунието е възможно известно объркване, но много скоро ще отхвърлите всички притеснения и съмнения. Ще се открият нови възможности и вие веднага ще направите всичко възможно, за да се възползвате напълно от тях. Не е изключено началото на нов етап от кариерата ви, бързо професионално израстване.

Лъв

Пълнолунието ще ви повлияе по доста вдъхновяващ начин. Ще се почувствате готови да се заемете с някои отдавнашни задачи, да започнете да решавате проблеми, които са ви се стрували изключително трудни. Не бива да забравяте обаче, че едва ли ще успеете да постигнете целта си отведнъж. Преди това най-вероятно ще трябва да научите доста неща.

 

Дева

Пълнолунието във Везни ще ви принуди да погледнете отново на това как вървят отношенията ви с приятели и други близки хора. Може би ще признаете пред себе си, че сте си затваряли очите за нещо или че самите вие не сте били напълно честни. Във всеки случай не бързайте с решенията. Възможни са промени към по-добро, но те трябва да са постепенни.

Везни

Емоционалното ви състояние в деня на Пълнолунието ще бъде ужасно. Възможно е да се появят съмнения относно това, което преди е изглеждало очевидно, много от Везните ще загубят обичайната си увереност и поради това ще започнат да правят грешки. Ще отнеме известно време, за да преминете към по-позитивна нагласа. Не бързайте да предприемате нищо, позволете си малка почивка.

 

Скорпион

Заради Пълнолунието емоционалният ви фокус ще стане по-напрегнат и в продължение на няколко дни ще бъдете по-нервни и раздразнителни от обикновено. Няма да е лесно да устоите на чуждото влияние и да се противопоставите на хората, които се опитват да ви оказват натиск. Ще гледате на другите по различен начин, осъзнавайки кой наистина е на ваша страна и кой не.Стрелец

Пълнолунието ще ви донесе нови изкушения и съблазни, но все пак ще трябва да се ръководите от здравия разум, а не да се съобразявате с мимолетните ви желания. Събитията, които ще се случат през следващите няколко дни, ще ви позволят да натрупате изключително ценен опит, да научите това, което много скоро ще ви бъде от полза.

 

Козирог

Козирозите ще имат възможност да покажат на какво са способни, за да привлекат вниманието на всички. Това Пълнолуние ще подреди много неща в отношенията ви с колеги и партньори, ще ви помогне да прецените правилно тези, с които си имате работа. Ще ви се иска да прекарвате повече време насаме, затова през следващите няколко дни е по-добре да се въздържате от посещение на оживени места.

 

Водолей

Пълнолунието може да изостри отдавнашни професионални конфликти. Ще станете по-уязвими, конкурентите и недоброжелателите ще имат възможност да ви навредят. Бъдете внимателни и последователни, опитайте се да се придържате към направените по-рано планове. Ще ви трябват няколко дни, за да овладеете ситуацията.

 

Риби

Пълнолунието едва ли ще ви донесе значителни промени. Но може да се наблюдава общо намаляване на енергията. Някои Риби ще им е трудно да правят дори познати и отдавна известни неща. Ако обстоятелствата позволяват, струва си за няколко дни да намалите натоварването, да направите това, което ви помага да си починете и да се възстановите. И не бързайте да се връщате към обичайното си ежедневие – интуицията ви ще ви подскаже кога е благоприятният момент за това.

 

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар