Лъжецът Джамбазки тръгна на нов поход за балами, които да излъже на поредните избори!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Доказаният политически лъжец Ангел Джамбазки тръгна на нов поход за балами, които да излъже на поредните избори! Да,защото Джамбазки не е просто политически лъжец, той е отявлен рецидивист в това си деяние.

Ето и фактите. През 2011 г. Джамбазки е избран за общински съветник на Столична община, но веднага след като през 2014 г. благодарение на Николай Бареков е избран за евродепутат, той забравя всички обещания и клетви дадени на столичани и отпрашва за Брюксел за многократно по-висока заплата. Естествено, че можем веднага да поставим и въпросът патриот на заплата ли е Джамбазки? Според нас, да, а вие как мислите?

Но нека продължим с политическите лъжи към избирателите извършени от Джамбазки. Само няколко месеца след като е избран за евродепутат, същия този Джамбазки се явява като водач на листа за парламентарни избори и отново успява да излъже избирателите на Благоевградски МИР. Те го избират, но той отново им се изплюва в лицето и отпрашва за Брюксел. Вече е ясно. В Брюксел като евродепутат ще получава облаги и заплата за около 12000 евро, а българския парламент има няма по това време около 2000 евро.

Точно година по-късно през 2015-та лъжецът Джамбазки отново успява да излъже избирателите на София и Столична община и те отново го избират за общински съветник. Сигурни сме, че вече се досещате. Да. Джамбазки отново се изплюва в лицето на избирателите и отпрашва за Брюксел, а причината вече ви е известна. Само, че тук трябва да поставим и един сериозен въпрос? Избирателите от София и Столична община дебили ли са, че толкова лесно се лъжат или Джамбазки е невероятен Остапбендеровец? О, не, не си и помисляйте, че лъжите на Джамбазки са приключили защото през 2017 г. той отново е кандидат за народен представител, но вече от Габровски МИР и естествено отново отпрашва за Брюксел. През 2019 г. Джамбазки е избран за евродепутат лъжейки, че ще брани интереса на международните ни шофьори срещу пакет „Мобилност“. Какво обаче предвижда пакет мобилност за нашите шофьори? Предвижда да получават заплати като френските си и немските си колеги от няколко хиляди евро защото в пакета е подчинен на правилото за „равен труд- равно заплащане“. В пакет „Мобилност“ е предвидено още нашите шофьори да провеждат редовната си седмична почивка в хотели, където да могат да се изкъпят и да си починат нормално ето от това ги „брани“ Джамбазки. Същия този Джамбазки иска нашите шофьори да получават 560 лева минимална заплата и да спят като скотове по кабините на камионите си. Естествено Джамбазки не им обяснява, че за него в пълна сила важи правилото за „равен труд- равно заплащане“ и той получава като евродепутат равно заплащане като френските и немските си колеги. И о, чудо днес Джамбазки отново е готов да излъже столичани, тъй като е кандидат за кмет на София и Столична община, а ние ще можем да проверим дали наистина столичните избиратели са дебили!

bnews.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар