Лъжкиня Сачева към Слави: Само скечове и песни можеш да пишеш, а Европейски проекти?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Бойко Борисов беше много ясен днес – страната има нужда от стабилно политическо управление. Необходими са много решения, свързани с пандемията и икономическата ситуация в страната, които тепърва трябва да се вземат.

Ако някой иска да вкара страната в хаос, това няма да е ГЕРБ. Ако бъде излъчено стабилно управление в новия парламент и ние сме убедени в него, ще излъчим десет депутати, които да го подкрепят. Виждаме вече няколко дни антиГЕРБ коалицията не казва и дума какво ще свърши, а само напада и критикува. 

Това каза в предаването “Лице в лице” по БТВ социалният министър Деница Сачева, която коментира политическата ситуация след изборите и какво очаква от новия парламент.

“Ние сме партията, която спечели изборите. Българските граждани ни дадоха подкрепата си. За нас гласуваха над 800 000 граждани. Ние сме им длъжни и ще предложим правителство, за което ще потърсим подкрепа от парламентарно представените партии и ако не получим такава, ще върнем мандата. Към момента не са коментирани имена на министри и не са водени разговори с нито една партия”, разкри тя.

“Едни предсрочни избори ще доведат страната до нестабилност и безпаричие. За да изпълнят всички обещания, които дават нашите опоненти, са необходими средства – от бюджета и от европейските фондове. Време е от писане на скечове и песни да почнем да пишем европейски проекти. Нека видим каква експертиза ще покажат от “Има такъв народ”.Направихме си своите изводи за допуснатите грешки. Със сигурност, когато си в управлението, се изхабяваш и грешиш, но категорично искам да кажа, че ние управлявахме в един много тежък период и никога не избягахме своята отговорност”, завърши социалният министър.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар