Лъжлив ГЕРБ-доктор: Заведенията са пълни, скоро ще ни застигне това, което беше през ноември

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Наш професор изрази опасения, че заведенията вече са пълни и това може да доведе до увеличаване на болните от коронавирус. Днес се разходих по улиците на София и видях голямо струпване на хора в кафенетата и ресторантите. Нашето общество е длъжно да търси прошка от лекарите. Много скоро ще ни застигне това, което беше през ноември. Това каза в предаването “120 минути” по БТВ директорът на Александровска болница проф. д-р Борис Богов.

 

 

Може би трябват много строги мерки, защото нашето общество непрекъснато показва, че не е общество, което може да спазва мерки. Ние сме опоненти от самото начало на кризата. Обществото се раздели и за ваксинирането, и за спазването на мерките. Спазвайки мерките, щетите се минимизират. Дано не съм лош пророк, но мисля,че това, което беше през месец ноември, ще се повтори в края на март и началото на април, заяви той.

Мисля, че процентът на заразените ще расте плавно. В края на март и началото на април сигурно ще достигне броя от ноември. Видяното по кафенетата и ресторантите означава това. Нашите сънародници не обичат да спазват мерките, подчерта проф. Богов.

На този етап мерките, които са предприети, са достатъчни, разчитайки на отговорността на всеки един. Хората знаят това, друг е въпросът до каква степен го спазват, посочи директорът на Александровска болница, пише Novini.bg.

Проф. Борис Богов отбеляза, че при покачване на броя на новозаразените местните власти са в правомощията си да въвеждат допълнителни мерки

Има сериозен проблем с ваксинацията у нас, каза още проф. Богов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар