Лъсна коалицията между ДПС и ИТН! Двете партии предложиха комисия за „Буджака“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Партията на шоумена Слави Трифонов и ДПС са внесли заедно предложение да бъде създадена временна комисия за установяване на факти и обстоятелства, свързани с действията на компетентните органи на полуостров Буджака край Созопол.

Темата за Буджака беше предложена от ДПС като контраход срещу формираната по предложение на „Демократична България“ на комисия за Росенец, където се намира морският сарай на Доган.

„Буджака“ се оказа топ въпрос за ДПС, ГЕРБ, присъдружните им медии и прокуратурата, тъй като там се намира вилата на бизнесмена и съиздател на „Икономедия“ Иво Прокопиев.

Съвместната инициатива на „Има такъв народ“ и партията на Доган става в момент, когато ДПС се опитва да изкара Прокопиев главен „злодей“ в държавата. ДПС повдига темата с вилата на Прокопиев все път, когато се заговори за т.нар. морски сараи на почетния председател на ДПС Ахмед Доган и акцията на съпредседателя на „Демократична България“ там миналото лято.

Този път обаче временната комисия за „Буджака“ беше внесена първо от ГЕРБ, които обаче оттеглиха предложението си, което после отново бе внесено, но от ДПС и „Има такъв народ“. Така се стигна до абсурдната ситуация за броени дни да бъде внасяно едно и също предложение за временна комисия, но от различни партии.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар