Любовницата на Валери Симеонов – Марияна Николова, подари 500 бона на „наша” фирма, вижте за какво

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Поредното разхищение на публичен ресурс в името на далаверата – фирмата „Сиела Норма” чрез ДЗЗД “Обединение ДА-СИ”, в което участват СИЕЛА НОРМА и ДАВИД ХОЛДИНГ, е получила 500 000 лв.

европейски средства, по обществена поръчка на Министерски съвет, за да копира Информационната система за управление и наблюдение (ИСУН). Резултатът – преименуване на Система за управление на националните инвестиции (СУНИ) с по-малко възможности…

Марияна Николова се препича на плажа със своя интимен партньор Валери Симеонов

Тези системи, гълтащи милиони, нямат дори елементарни функции за търсене в проектите, каквито има безплатната търсачка поддържана от БРРД.

Министерството на туризма на любовницата на Валери Симеонов – Марияна Николова, обяви нова схема за предоставяне на безвъзмездни финансови средства на туроператори и туристически агенти за компенсиране на загуби в резултат от COVID-19, за които ще се кандидатства през новата система СУНИ, предаде bird.bg.

Новата системата явно изненадва туроператорите, не е познатата им ИСУН, а съвсем нова, все още неработеща и им е казано, че се налага да използват нея, защото финансирането не е от еврофонфовете, а от държавния бюджет, информира mediapool. А пред TravelNews вицепремиерът Николова каза:

„В момента системата се тества и предстои да бъде пусната. Туроператорите са първите, които ще могат да кандидатстват през нея и да получат национални средства от бюджета“

Освен това разработката на новата система СУНИ е трябвало да приключи още август 2020. Но Сиела не е случайна фирма. Нейният собственик “ходи горе при Делян”, както чухме в записите #Яневагейт.

Същата ще доставя и машините за гласуване. Още на 8 януари 2020 изпълнителният директор на „Сиела Норма“ адв. Веселин Тодоров заяви пред БНТ, че машините вече са поръчани преди подписването, трябвало да се рискува, за да се печели.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар