Любовта на бащата не може да се сравни с ничия друга… тя е дар от съдбата!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Някои хора смятат, че любовта, която майка изпитва към рожбата си, не може да се сравни с любовта, която един баща може да изпитва към нея. Казват, че животът на жената се променя, тялото й се променя, за да се направи място за детето.

Любовта на майка и баща ще стане различна, но нито едната любов не е по-слаба от другата. Всъщност мнозина не разбират, че тялото на човека също се трансформира, умът му никога повече не е същият.

Често докато майката посвещава 24 часа на ден на рожбата си, за да и помогне да оцелее, бащата посвещава себе си и тялото и душата, за да помогне и на двете, така че по пътя на живота нищо да не липсва.

Да бъдеш баща има същата цел: майката бди над децата си вечно, бащата бди над семейството си вечно.

Семейството е любов и работа в екип и за пълноценното развитие на едно дете огромна роля играят и майката, и бащата. Отношенията между двамата родители са модел за поведение. Уважението между родителите и добрите партньорски отношения възпитава култура на толерантност и уважение към другите, ценности, които позволяват на детето да се адаптира по-лесно в различни житейски ситуации.

Никога не поставяйте на везни любовта на една майка и на един баща, защото всеки е дал частица от себе си по свой собствен начин, за да създаде нещото, което дава смисъл на дните му!

по текст на Татяна Маразова

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар