Любовта по време на пандемия е трудна: Девет чудесни идеи за виртуални срещи – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Любовта по време на пандемия е трудна.

Миналата година за Деня на влюбените вие и половинката ви може да сте били в луксозен ресторант или да сте ходили на кино или концерт заедно с тълпа от други хора….

Добре дошли в 2021 г., където физическата привързаност е точно като в началното училище: няма я.

Ако вие и вашият партньор сте социално отдалечени и се опитвате да разберете как да прекарате ай-романтичният ден-  не сте сами.

За щастие има много дейности, които можете да споделите, дори ако не можете да сте в една стая.

От онлайн обиколки на музеи до кино вечер, все още можете да създадете запомнящ се Свети Валентин през 2021 г. Ето девет идеи, с които да започнете.

Направете обиколка на музей
Музейните срещи са класика. Вместо да отидете на такъв в реалния живот, можете да намерите различни обиколки в YouTube на музеи по целия свят. Има една поредица например, която по същество е слайдшоу на известни творби от музея Прадо в Мадрид, Испания. На друго място в YouTube можете да намерите пешеходна обиколка на Лувъра в Париж, Франция . 

Потърсете конкретни предложения за събития в деня на Свети Валентин
Не забравяйте да разгледате места като Eventbrite или страницата за събития на Facebook за конкретни обиколки, класове или други онлайн дейности, които се предлагат по време на Свети Валентин. 

Гледайте запис от концерт
За пореден път се обърнете към YouTube (или към която и да е друга платформа, която може да предлага музика), можете да намерите пълнометражни концерти на групи и изпълнители. Независимо дали става въпрос за Queen на стадион “Уембли” през 1986 г., Radiohead в Lollapalooza през 2016 г. или Billie Eilish в Music Midtown през 2019 г., има доста неща.

Създавайте изкуство заедно
По-креативно настроените могат да планират арт проект, който да правят заедно чрез видео чат. Използвайки каквито артикули за изкуство имате под ръка, решете какво да нарисувате. Прекарайте следващия час или колкото и дълго да работите върху него, докато разговаряте. Накрая можете да си покажете резултатите си.

Решете “виртуална стая за бягство”
Искате ли да видите колко добре решавате проблемите заедно? Опитайте “”виртуална стая за бягство”. Ескейп стая, ако не сте опитвали такава, е завладяващ сценарий за решаване на проблеми – буквално се намирате в стая, опитвайки се да следвате улики, обикновено обвързани с измислена ситуация, за ограничен период от време. Можете да намерите някои виртуални преводи онлайн.

Направете си кино вечер
Услуги като Teleparty – разширение за Chrome, което ви позволява да синхронизирате гледането на вашата услуга за стрийминг и чата отстрани – са получили много внимание от времето на социалното дистанциране. 

Споделете виртуална вечеря или напитки
Ако нямате нищо против някой да гледа как ядете чрез видео разговор, можете да организирате среща за вечеря или питие. Облечете си елегантни дрехи, поръчайте храна и се насладете на онлайн вечерята си.

Играйте онлайн игра заедно

Има много опции за игри, които да играете заедно онлайн, особено ако един или двамата вече играете видео игри. Можете да започнете с прости игри и пъзели. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар