Лютив спрей срещу протестиращи перничани пред МРРБ, искат оставка и затвор за Борисов!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Към момента пред сградата на МРРБ в столицата София се провежда протест. На него гражданите освен вода и чист въздух, искат оставка и затвор за премиера Бойко Борисов.

 

 

 

Протестът на перничани продължава. Крайно наложително е всички свободни медии в България да изпратят репортери на място и да започнат да отразяват събитието на живо.

 

 

 

Протестиращите граждани са обгазени, за да прекратят протестните си действия, но те не се предават. Протестират със стиснати от болка очи!

 

 

Протестиращите пред Министерство на регионалното развитие и благоустройството поискаха от министъра и зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и Николай Нанков да излязат и да говорят с тях заради кризата с водата в Перник.

 

 

 

Събралите се граждани дадоха на двамата министри 15 мин. време да слязат при тях.

След като протестиращите се опитаха да влязат в министерството се стигна и до саморазправа на полицията и протестиращите.

 

 

 

Протестиращите скандират „Искаме ги тук“ и „Оставка със затвор“. Двама от събралите се граждани се опитват да влязат в сградата на Министерството, но не бяха допуснати от полицаите.

 

 

 

Протестиращи искаха оставката на министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и на целия кабинет „Борисов 3“.

 

 

 

 

Протестът се организира от Инициативен комитет „Спаси Перник“, но освен перничани, които са по-малко от половината, има хора от „Боец“ и от „Възраждане“.

 

Полицията пази властта от суверена!

Снимки: Румяна Ченалова, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар