Мавзолей на тиквата се появи пред министерски съвет

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
В навечерието преди местните избори сградата на министерски съвет се сдоби с нова постройка пред главния вход – мавзолей от тиква. Идеята е на скулптутра професор Величко Минеков, според които размножението на тиквите у нас се е превърнало в генна мутация, предава Евроком. “Всякакви тикви, тиквички започнаха да растат. Може да ги срещнете в прокуратурата, в полицията.

 

 

Твърде много станаха, но бедата е, че гражданите също “отиквяват”. Започва една масова тиквеност и не знам как ще се излекуваме. Това са хора, които живеят със страха на тикви и със желанието да станат най-големи тикви”, коментира идеята на проекта си проф. Минеков. Тиквеният мавзолей е с широко отворена врата, но с прозорци с решетки, защото попадналият вътре трябва да се чувства достатъчно сигурен.
Предлага се и финансиране. “Със избора на нов главен прокурор ние считаме, че нашият премиер е изключително заплашен и ще му трябват някакви средства след като прокуратурата го подхване”, допълни той. А адвокат Николай Хаджигенов е сигурен, че вече десета година отглеждаме тикви на неподходящи места.”Категоричен съм, че тиквата е стар плод или зелчук. Ние гледаме тикви на неподходящи места вече 10 години и е крайно време да обявим тази реколта за негодна”, отбеляза адвокатът.
Политическият ПР Арман Бабикян категорично заяви, че България създава уникални условия за отглеждане и размножаване на тикви. “Страната ни е много богата. Ние сме едни от най-големите износители на тикви в ЕС. В нашия район тук също има много има прекрасно място за отглеждане на тикви”, коментира Бабикян.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_549.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар