Майделката отново реши да се прави на интересна

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Майделката отново реши да се прави на интересна.

Вече разбрахме, че си е уредила сделчицата на майка си, която представлява „Астра Зенека“. Този път момето решило да се натегне на Главната Мутра и забива тъпият въпрос: Защо Президентът иска оставка на кабинета, след като постигаме успехи?“.

И понеже явно интелектуалният й дефицит е достоен за ГЕРБ, да й отговоря:

Да, вие, гербоидите, постигате успехи. Ако не бяхте във властта, за чеп за зеле не ставате. Ако трябва с акъл и работа да се издържате, гладни щяхте да умрете. Разбрахте ли? Вие постигате успехи с кражбите, корупцията, геноцидът срещу собствения ви народ, с унищожаването на държавата ни. Безспорен факт. Некадърници и търтеи, се чувствате успешни само когато крадете от народа си и го смятате, че тези кражби ви правят нещо повече от другите. Не сте! И никога няма да бъдете. Вас ви легитимира единствено властта, затова изпадате в паника, когато разберете, че я губите.

Президентът иска оставката на правителството, защото то е не само вредно, но и ни докара до поредната национална катастофа и то в мирно време. С какво се захванахте и не го съсипахте? Прословутите ви магистрали на втората седмица се нуждаят от ремонти и се разпадат, мостовете ви са опасни, сградите ви се рушат, съсипахте здравеопазването и образованието, обрекохте стотици хиляди пенсионери на мизерен и кратък живот, обрекохте хиляди родители да потърсят препитание за децата си в чужди държави.

Разбира се, това селско моме не може да надхвърли границата на селото си, без значение, че е евродепутат. Естествената простотия винаги си избива. А това, че Европа ни се смее какви се изпратили да ни представляват, е друг въпрос. Всъщност, изобщо не ми дреме какво смята Европа за нас! Защото ние сме българи и България е най-важната. И от времето на цар Калоян сме показвали на западните ни „приятели“ какво се случва, когато тръгнат срещу българи!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар