Ева Мейдел

Майдел е объркала пропагандата и хвърля кал по своя патрон – защото допреди 10 години София беше град, управляван вече четири години от Борисов

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ева Майдел, ваклата евродепутатка на ГЕРБ, написала във Фейсбук, че допреди 10 години София била град със стар транспорт, разбити булеварди и тротоари, рушащи се фасади. Абе, гробница .
И дошла Фандъкова, сега всичко свети, модерен европейски град.

Само че тук Майдел е объркала пропагандата и хвърля кал по своя патрон – защото допреди 10 години София беше град, управляван вече четири години от Борисов.

Като стана кмет Борисов обеща бързо да реши проблемите, до една година да построи завод за преработка на боклука и т. н. Със завода за боклук успя чак на 12-ата година, като беше вече премиер. Въпреки че Европейската комисия чакаше години наред София да вземе парите за завод за боклука, та чак започна процедура срещу България, докато тук се назлъндисват как да откраднат повече с по-голям проект и кой да го прави тоя завод.

Понеже сега сменят предизборно лампи и плочки тук-там из София и някои софиянци се радват, добре че има избори от време на време да пооправят нещо.
Ако не е станало ясно, след време ще стане – каквото и да е купено ново за града – автобуси, сменени лампи, тротоари, плочници, настилки като пред Св. Седмочисленици, то е направено, за да могат едни наши фирми да вземат повече пари.

В квартали като „Бояна“ и „Княжево“ още няма канализация. На места строят нови сгради и улици, а не е оставено място за тротоари, само по половин-един метър отстрани.
Събарят старини на София, за да строят уж модерни работи. За разграбването на имоти и терени на града може да се изпише цял ферман (виж тук).

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар