Майката на Навални е видяла тялото на сина си (ВИДЕО) – Свят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Людмила, майката на руския опозиционер Алексей Навални, е видяла тялото на сина си вчера, 21 февруари. За да направи това, тя тайно е била отведена в моргата.

Тя разказа, че е прекарала почти целия ден със следователи и криминалисти в сградата на Следствения комитет в руския град Салехард.

“Вчера вечерта тайно ме заведоха в моргата, където ми показаха тялото на Алексей. Разследващите твърдят, че причините за смъртта са известни и всички медицински и правни документи са готови”, добавя тя.

Според нея, съобразно закона тялото на Алексей Навални е трябвало да й бъде предадено веднага, но това не е направено досега. Вместо това служителите на реда я “изнудват и поставят условия къде, кога и как да бъде погребан синът й”.

“Искат да стане тайно, без да се сбогувам. Искат да ме доведат до края на гробището до пресен гроб и да кажат: тук лежи синът ви”, заявява тя.

В същото време, според Людмила, тя е заплашена, че ако не се съгласи на тайно погребение, “нещо ще се случи с тялото на сина й”, предаде ИА Фокус.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар