Кирил Петков лъжа

Макар и да се вижда края на Подмяната, продължават неистовите усилия каквото може, да се унищожи и развали

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Макар и да се вижда края на Подмяната, продължават неистовите усилия каквото може, да се унищожи и развали. Закони, правени на крак и обслужващи определени интереси, се приемат въпреки здравия разум, с правото на силата, а не със силата на правото.

Спорните законопроекти за закона за здравето и закона за здравното осигуряване, днес отново ИЗВЪНРЕДНО ще се гледат на Здравна комисия в Народното събрание. Кое му е толкова спешното, не става ясно. Ясна е единствено практиката на управляващите да налагат със сила закони, които предизвикват много спорове в обществото и много българи са против тях. Но, явно веднъж взели властта, забравят, че цялата власт произтича от народа и обслужват само едни други, чужди интереси.

Със законопроекта за здравето на практика се узаконява медицински фашизъм. Министърът на здравеопазването еднолично може да въвежда каквито си иска мерки, включително да ни затвори по къщит, да постави условия за ваксиниране за достъп до работа и т.н. Тъкмо започнахме да живеем нормално, и безумието отново надигна глава.
Аз разбирам донякъде колегите от Здравна комисия, които, в името на живота, са готови да ограничат всякакви граждански права. Но като юрист мога да кажа, че в защита на тези граждански права, са загинали толкова хора, колкото и от болести. Затова трябва да има задължително баланс. И не може в името на опазване на здравето, да се тъпче свободата и гражданските права.

Отново управляващите подменители подменят дневният ред на обществото. Днес отново ще се опитат да прокарат украинците да получават безплатна медицинска помощ. И то при положение, че има стотици хиляди неосигурени българи, стотици деца, които не могат да се лекуват поради липса на средства, хиляди пенсионери, които бавно умират, защото не могат да си позволят лечение. А ние ще издържаме другите, защото от Козяк са разпоредили така и ние трябва да се включваме във всеобщото безумие на света.

Само си мисля дали всичките тези хорица, решаващи съдбата ни, щяха да са по тези места, ако бяха заявили на хората какво смятат да правят. Хората гласуваха за промяна, а получиха Кирил Петков, Асен Василев, Сербезова, Тонев, Ананиев, Лорер. Това ли очаквахте, българи? И бихте ли гласували за тия, ако знаехте какво ще направят?

Извънредно положение с извънредни хора, с извънреден дневен ред, далеч от хората. Извънредна глупост, извънредна наглост и арогантност. И пълно самозабравяне……..

Елена Гунчева

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар