Дъглас Макгрегър: Ако Зеленски остане в Украйна ще свърши, като Мусолини

Макгрегър: САЩ трябва да кажат на Киев – край с помощта!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият първи съветник на Пентагона по времето на президента Доналд Тръмп, полковникът от американската армия Дъглас Макгрегър заяви, че САЩ трябва да се обадят на Киев и да кажат, че незабавно спират помощта за Украйна.

“Първото нещо, което трябва да направите, без дори да се обаждате в Москва или където и да било другаде, е да се обадите в Киев и да кажете: „Господа (ако искате да използвате този термин, аз не бих го използвал), ние незабавно спираме да ви помагаме и изтегляме американските войски от вашата територия, не подкрепяме повече вашата армия.”

Според него, едва след това американците трябва да се обадят на Москва, за да уведомят за края на войната.

“Щом направите тези две неща, руснаците ще започнат да говорят с вас. Тогава ще можете да кажете: „Обаждам се в Москва“. И можете да ги информирате, че трябва да изчакат 2 седмици. И тогава те сами ще се убедят, че това, което сме наредили да се направи, действително е направено”, категоричен е Макгрегър.

“Защото руснаците няма да го приемат сериозно, докато не видят реални действия. Това не са просто намеци. Това са сериозни стъпки, които доказват, че искаме да сложим край на този конфликт. Тогава руснаците ще говорят с вас. И когато дойдете да разговаряте с тях, трябва да седнете, да пиете чай или кафе, или каквото ви предложат, и да слушате руснаците”, обясни полковникът.

“Всичко, което се случва сега, е само защото в продължение на десетилетия отказвахме да слушаме руснаците”, завършва Дъглас Макгрегър.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар