Македонска медия: Агента на ДС Каракачанов да върне заграбеното от истинското ВМРО, тогава да се прави на патриот

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Македонските медии остро реагираха тази сутрин на поредните изказвания на македонеца от Русе в България Красимир Каракачанов и разкриха за македонските си читатели, нещо което в България се коментира от април месец, а именно:
Имотната придобивка в центъра на София е излязла на Каракачанов по 380 евро на кв.м. По същото време апартаменти в същата кооперация са се продавали над 1200 евро на кв.м. Според информацията в Кадастъра на кадастраления номер излиза апартамент на две нива с първо ниво 149,25 кв.м. и второ ниво 61,02 кв.м. и тераси 117 кв.м.
Но всъщност това е стар имот на истинското ВМРО, което агента на ДС с псевдонима Иван придобива с измама, прехвърляйки всички имоти на македонската организация в своята частна фондация, която се оказва, че сега ги продава на самият Каракачанов на смешно ниски цени. В центъра на София квадратният метър възлиза на цени до 3000 евро за квадрат, но явно за добрият приятел на ДПС и ГЕРБ в България, няма да има последствия, че се е облагодетелствал за сметка на държавата. Дори без терасите сделката за 210 кв.м. жилище на такова място и с такова местоположение – мезонет на последен етаж, няма как да струва декларираните 1150 лв. на кв.м.
Пише още в македонската медия и посочват, че темата се коментира в българските медии, от месец април, но от страна на правителството няма никаква реакция. В същия блок, същата фирма “Софметал 07” е продала апартамент от 70 кв. м. през 2017 г. за 176 024 лв. или над двойно по-скъпо – 2514 лв. на кв.м., при това не става дума за мезонет с огромна тераса.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар