Македонска медия гръмна: Българите не са показали досега едно болно от чума прасе, защо си убиват животните

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Македонска медия гръмна с новината, че няма за какво хората в Македония да се притесняват от факта, че в България върлува африканска чума по свинете, защото досега от страна на българските власти не са показали нито едно болно прасе.
Според македонците тази лъжа се прави с цел да се усвояват пари от Европа и няма място за притеснение. Според македонците в момента в България не само че не върлува чума, но и всички мерки на правителството на Бойко Борисов са неадекватни, само като се погледне как се пресичат от превозните средства българските граници. Чума няма, но не в Македония не разбират и защо всички български селяни трябва да си умъртвяват здравите прасета, при положение, че нито една проба не е дала положителни резултати.
Нашите съседи уви са решили да си унищожат свинепроизводството и да забранят отглеждането на прасета на територията на България, което само в следващите няколко години ще отвори ниша в пазара на свинско месо не само в България, но и в страните в които тя имаше традиционни пазари отбелязват македонските журналисти, като завършват с коментара:
“Колко трябва да мразиш народа си, за да му отнемеш радостта да се прехранва с месо собствено производство през зимата?”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар