Македония

Македонците се изхрачиха на сурата на американската подлога Киро Тъпото

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Мицкоски към София: Забравете за промени в конституцията ни“

Твърдо вярвам, че ВМРО-ДПМНЕ няма да подкрепи никакви конституционни промени, каза тази вечер лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски преди началото на протеста за отхвърляне на френското предложение за деблокиране на европейската интеграция на страната.

Днес получихме информация, че правителството е взело решение за преговорната рамка и вторият документ, който представлява заключенията на Съвета, който на практика е част от споразумението, което правителството за СДСМ и ДСИ направи с официална София, заяви лидерът на опозицията.

ВМРО-ДПМНЕ ще действа в съответствие със стратегията, а това е да се опитаме да обясним на хората в Македония, че това не е тяхното бъдеще, че това е предателство, което, напротив, спира нашето бъдеще в обединена Европа, каза Мицкоски.
Вчера лидерът на опозицията ВМРО-ДПМНЕ публикува снимка на младеж, който държи оръжие и написа, че целта на мъжа е да го убие.
От вътрешното министерство в Скопие заявиха, че полицията е била там и е реагирала. Задържан е един човек, който е заподозрян за стрелбата. Президентът Стево Пендаровски пък отправи обяви, че използването на насилие и подбуждането към насилие за политически цели е неприемливо.
Християн Мицкоски дори заплаши, че утре Скопие ще бъде блокирано от многохиляден митинг срещу френското предложение.
Освен това бяха обявени и едночасови блокади за петък в цялата страна.

 

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар