Макети разкриват предполагаемия дизайн на Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Остават около два месеца до премиерата на новите флагман смартфони от серията Galaxy S24 на Samsung и въпреки че вече чухме и видяхме доста за тях, сега имаме и снимки. На изображенията тук би трябвало да виждаме макети на трите задаващи се модела, които дават доста добра представа как ще изглеждат те. 

От кадрите се вижда, че няма да има генерални промени в дизайна и на трите модела, но това не значи, че няма леки модификации. Страните на двата по-компактни смартфона например изглеждат доста по-равни, което напомня на миналогодишния iPhone. Galaxy S24


Камерите им остават тройни с обективи, директно подаващи се от корпуса. 

Galaxy S24

За Galaxy S24 Ultra също се очаква една идея по-плоски страни, включително по-равен дисплей с минимална извивка. Запазен е прибиращият се в корпуса S Pen, както и четворната камера, за която обаче чухме, че може да замени 10х оптично приближение за 5х оптичен зуум.

Galaxy S24

Очаква се и трите модела да имат по-ярки дисплеи и вече всички да бъдат LTPO, като S24+ ще бъде увеличен от 6.6″ на 6.7″ и ще има значително по-голяма батерия с капацитет 4900 mAh спрямо 4500 mAh при S23+. Конфигурацията ще се базира на Snapdragon 8 Gen 3 при всички версии на S24 Ultra, докато S24 и S24+ ще имат и издание с Exynos. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар