Малолетният ром Фончо натиска педала на Мерцедес, а родителите му се кефят и го надъхват ВИДЕО – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Малолетен ром шофира BMW-то на баща си, насърчаван и от двамата си горди родители в показно видео, публикувано от тях във Фейсбук.

Профилът в социалната мрежа е на Асен Ганчев с прякор Фончо, по всяка вероятност баща на невръстния шофьор. От кадрите, в които се чуват гласовете на майката и бащата разбираме, че семейството се прибира от разходка с колата.

Насърчителните възгласи на двамата горди родители звучат едновременно на български и ромски, докато малкият “Фончо 2”, който едва се подава над волана на бащиния джип, отривисто взима завоите на път за вкъщи.

От профила на Асен Ганчев научаваме, че той живее в Лондон, но е от град Пещера, където по всяка вероятност се е прибрал за празниците. От коментари под публикацията, която скандализира социалните мрежи и много скоро след това бе изтрита от автора, четем, че мястото на действието е ромската махала “Луковица” в малкия пазарджишки град. Естесвено, не след дълго оригиналното видео бе свалено от профилите на гордите родители на “Фончо 2”.

“Това е малкия шофьор – Фончо 2, той ни вози. Бяхме на разходка, сега се прибираме”, това раказва женски глас по време на видеото, а междувременно мъжки глас го наставлява как да взима завоите и къде да дава предимство на останалите участници в движението.

Ето ги кадрите, които взривиха социалните мрежи, но към момента липсва коментар от отговорните институ

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар