SMS-гейт за Урсула фон дер Лайен и шефа на Pfizer: Ще разкрият ли чатовете им преди сделката

Малоумните санкции, наложени от пишмат европейския политически елит, вече почват да дават своите резултати

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Малоумните санкции, наложени от пишмат европейския политически елит, вече почват да дават своите резултати. На евробюрократите им светна, че няма как да се компенсират доставките на природен газ и вече активно разработват мерки за значително ограничаване на потреблението. И разбира се тези мерки могат да минат само по една линия – налагане на програсивни ограничения на собственото си население.

Преведено на прост език – почвайте да свиквате с потребяването на много по-малко, но за сметка на още по-високите цени. Няма да се изненадам ако това доведе в близко бъдеще и до дажби и купони за много неща.

Това разбира се ще доведе до рецесия, която всъщност в България вече е факт и ще се задълбочава, но важното е, че затова е виновен Путин.

Иначе ежедневно ни облъчват колко струвала тази война на ден на Русия, но си спестяват анализа колко струва на Европа, макар и последната уж да не участва във война. А не се казва, защото ако се каже и бавноразвиващ ще разбере, че го управляват нагли идиоти. 😉

Daniel Bojilov

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар