Малък Тошко: Дядо може да е имал трески за дялане, ама като ги гледам ГЕРБ се чудя в цирка ли съм или на някакво шоу за клоуни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Кандидатът за кмет на София Тодор Славков, не само че не се оплаква, че не е поканен от нито една медия, да каже няколко думи, но дори се радва, че не го намират за фаворит.

Изцяло кампанията на внука на Тодор Живков се прави сред хората и през Фейсбук, но според социолози и политолози той е единственият който може да се намеси реално в нещата и да промени вота в столицата.

Днес Тошко отново не остана безмълвен, като обяви, гледам, гледам ги всичките политически лидерчета как като пионерчета декламират какво и как щели да направят или правели за България и плача, това не са политици, това са клоуни облечени в костюми, нахлузили едни маски със загрижен вид и ни обясняват как нямало детски градини, как нямало училища, как нямало хора дори в България.
Ехо вие сега ли кацнахте в България, а преди тези избори къде бяхте? Може ни на луната или да седите по софрите не ви остана време да видите как я унищожихте тази България.
Гледам го онзи куриерчето на дядо ми, който всяка сутрин носеше пресата, днес взел пак ножичка в ръка и откривал завод на “Мерцедес” в Пловдив, после гледам и завода едно хале за производство на стопове, иначе той завод му вика, че се и хвали завод до завода имало в България, ама какво произвеждат тези заводи никой не знае.
Идва и 27.10 и всички знаят, че Тошко е кандидат за кмет на София, но как да го поканят да говори с онова чудно джендърче Джамбаски, даскалката Фандъкова и общото Майче, нали само като ги питам откъде са дошли в София и всичко ще свърши. Иначе искали кметове на София да стават и имали решения, то и народа има решение за всички политици на прехода, ама на всеки се натиска на масата пие ракия и псува, иначе всеки знае отговора, тези без да ядат лабута няма да се махнат от политиката, както обичаше да казва дядо ми, после го повтаряше и баща ми:
“Днес онези от обслужващият ешалон да властта станаха политици и разкатаха на всички мамите”, а както всички знаем, някои от обслужващият персонал и премиери дори станаха, но какво да се прави, траем си и се правим, че това е нормално, а всъщност всички знаем, че не само че е ненормално, но дори е опасно за България.
Така че мислете какво и как ще избирате на 27.10. защото още от това надали ще и понесе на цяла България.
източник; https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_226.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар