Малъл Тошко: Само колите да им отнемем на такива като Борисов и Фандъкова и ще има пари за всичко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Тодор Славков, който утре заедно с готвача на дядо си ще храни безплатно всеки желаещ в София в 11:00 часа днес отново не пропусна да публикува коментар в социалната мрежа Фейсбук в който буквално избухна и обясни защо няма вече пари в България.

Ето какво написа малък Тошко по повод и атаката на сайта Пик на Недялко Недялков по негов адрес.

” Може и да не ме слагаха в сметките за кмет на София, но щом включиха оня с думо -воза (сещате се какво искам да напиша )Недялко Недялков от ПИК явно са много притеснени така наречените политици и граждански кандидати в София, че им обърках играта и сега наистина не знаят как и какво ще се случи на мача, както казваше баща ми Иван Славков лека му пръст. Днес вече на няколко пъти мярках новината, че в Швейцария взели на някакъв политик коли за 27 милиона долара и ги продали на търг в полза на държавата. Сега да ви кажа и аз, ако в София само се конфискува автопарка на Борисов и всичките му приближени ще има пари не само за детски градини, социални домове, училища и пътища, а ще останат дори и да се повишат пенсиите.
Само в община София автопарка с леки автомобили е за толкова милиони долари, колкото са му взели на този в Швейцария, кой возят тези коли не знам, но като го гледам и охраната на дядо ми с по колко джипа охрана обикаля България си мисля, този премиер ли е сега или шофьорчето на охранителите. Ми това Фандъкова какво толкова се е притеснила женичката, че Тошко щял да я махне от стола и, да види само с какви коли се движат онези на които харизва парите и обществените поръчки и тогава да ми обяснява, че правила нещо за София. Само колите на шефовете на фирмите струват колкото 20 училища в България, ами да видим и онези, които чистят София, техните коли ако се продадат спокойно ще спасят болниците в цяла Северна България.
Но както се казва дядо ми и неговите хора бяха лоши, комунизма беше лош, защото такива като бодигардчето и учителката не можеха и нямаше как да влязат в политиката, защото Тодор Живков може да беше всичко, но искаше само умни хора около себе си, които да мислят и правят нещо за България, а не такива като днешните ни управници. Бил съм пияница, бил съм лош, бил съм затворник, абе абдали че тоя който днес кара джипа и обикаля цяла България пуснал се на живо във Фейсбука с какво е повече от вас, че седите и му мълчите? Защо не го питате на кой и кога плаща, за да му се слави името, как и защо направи оная кюстендилската Мая омбудсман и оня Недялко Недялков журналист?
Питайте бе абдали питайте го на живо докато му вървят лайфовете, за да видите как ще бяга и ще спира излъчването при първият неудобен въпрос, защото го е страх, че такива като мен, вземат ли София, такива като него бял ден няма да видят, а след София ще оттървем и цяла България от лапите на всички грабители на България през последните 30 години и с тях ще се държим така както се държеше дядо ми с предателите на България…”

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар