Мамини синчета: Синът на Долорес Арсенова, сега приютен в ГЕРБ, засича нарочно шофьори с “Поршето” си (купено с нашите окрадени пари от мама-министър)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Синът на бившата министърка Долорес Арсенова – Калоян, който е и виден активист на ГЕРБ, е обвинен за нов зулум.
Този път Арсенов се е проявил като агресор на пътя.

Той засичал бясно шофьори с поршето си в столицата, а като видял, че го снима дама с телефон, го счупил, пише в. “Телеграф”.

Във вторник на Калоян Арсенов (на снимката) е било повдигнато обвинение за хулиганство и е освободен с мярка „подписка“, допълниха от обвинението.

Жената, чийто телефон хвърлил пък се оказала висша съдийка.   Дразнене 30-годишният Калоян решил да се позабавлява с колата си през празничните дни по повод Независимостта на България.

Возел се със свой познат, който според близки до младия мъж играел ролята на охрана. По светофарите обаче засичал водачите, давал силно газ, правел рискови маневри. Малко по-късно мъж се ядосал на агресивното му поведение и му направил забележка докато чакат на червен светофар. Започнал скандал между двамата. Изведнъж Арсенов забелязал, че дама го снима с мобилен телефон и се скарал и с нея, взел й устройството и го хвърлил на земята. Незабавно бил подаден сигнал в столичното 6 РПУ.
След зулума, Калоян Арсенов си тръгнал. Полицията не успяла да го издири на адреса, а във вторник той цъфнал в районното за разпит. Повдигнато му било обвинение, а след това го пуснали с мярка подписка. Същото отнесъл и придружителят му, допълниха от прокуратурата.
30-годишният Арсенов се прояви и през октомври м.г. Тогава беше арестуван със сина на кримката Злати Златев-Златистия за безразборна стрелба. Компанията запивала в заведение, на живо им пеел Радо Шишарката, а после на песента му „Тигре, Тигре“ започнали да стрелят сватбарски във въздуха с бойния „Глок“ на Арсенов. Един от куршумите се забил в жилището на младо семейство, което си било у дома по това време. За стрелбата беше обвинен Златистия-младши, а Калоян отнесе обвинение за неправилно съхранение на оръжие, което после му бе отнето от МВР.
Припомняме, Долорес Арсенова беше екоминистър в правителството на Саксобурготски, в което Бойко Борисов бе главен секретар на МВР. Според слухове, тя дължеше поста си на това, че е любовница на царя, и покрай любовта, е усвоила доста държавна пара…
Източник: Фактор.бг

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар