Мангъров пред НС: Няма никаква полза от боцкането – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пред сградата на Народното събрание се провежда протест срещу COVID мерките и зеления сертификат. Множество от хора идват на площада организирано, чрез платени рейсове от партия „Възраждане“. Звучат революционни и възрожденски песни. Чуват се възгласи „Долу мерките!“

Плътен кордон от полицаи възпрепятстват протестиращите да се доближат до сградата на парламента. Униформени и жандармерия е разположена не само по площада, но и в малките преки в подстъпите към него. Недалеч от храм „Ал. Невски“ е инсталирано и водно оръдие за борба с безредиците.

На протеста е и Атанас Мангъров – ръководителят на Covid-отделението на Инфекциозна болница. Той обяви, че „няма никаква полза от боцкането“, защото ваксинираните членове на КСНС са се самоизолирали като контактни лица на Covid-инфектирания Никола Минчев. 

Що за държава сме, в която целият съвет по Национална сигурност се скри, след като на председателя на парламента му текна сопола. Това коментира вирусологът доц. Атанас Мангъров на протеста пред Народното събрание. Десетки граждани излязоха на национален протест пред Народното събрание, организиран от ПП „Възраждане“.

По-рано граждани от Варна, пътуващи към протеста, сигнализираха, че органи на реда са ги спрели напът за София заради проби за алкохол и наркотици. Гражданите коментираха, че това е било полицейска провокация, но впоследствие всички автобуси на Възраждане от Варна са тръгнали към София. Впоследствие всички повторни проби на шофьорите са били са отрицателни. В Народното събрание депутати коментираха разнопосочно протеста.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар