Мангъров: Спрете убийствата със западните боклуци и Русия ще ви спаси!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Инфекционистът, който ръководи Ковид-отделението в Инфекциозна болница, доц. д-р Атанас Мангъров вижда огромна опасност във ваксините на „Пфайзер“, „Бионтех“ и „Модерна“. Според него смъртните случаи до момента не са случайни.

 

Мангъров за Русия и против Запада

„Проблемът е, че тези западни ваксини са на базата на чужд генетичен код, който се вкарва в организма и не се знае как той ще бъде възприет. Някои го приемат, но други – не, затова има и починали, ще има и още, ако се продължи с тези ваксини.“ – смята доц. Мангъров.

Той вижда като най-добра руската ваксина „Спутник 5“, тъй като тя е създадена по изпитан механизъм, разработван цели 10 години, пише Trafficnews.bg.

„Ако искате непременно да се ваксинирате, най-добре изберете руския вариант. Не знам дали ще ви предпази от коронавирус, но поне няма да ви умори.“ – твърди доц. Атанас Мангъров.

Ръководителят на Детската клиника към Инфекциозна болница обаче подчертава дебело, че преди всяка ваксинация трябва да се направи тест за антитела, защото преминалите вече през вируса могат сериозно да пострадат от ваксината.

Припомняме, че има и китайска ваксина срещу COVID-19. Днес по радио в Китай бяха нападнати западните ваксини заради многото смъртни случаи.

Както е известно, в Норвегия бяха обявени 23 починали след ваксинация срещу Ковид, като за 13 от тях бе доказано, че са умрели именно заради „Пфайзер“.

В САЩ пък обявиха 55 починали след ваксинация и още 29 в тежко състояние с опасност за живота.

Засега няма данни за подобни случаи с ваксинирани в Русия и Китай.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар