Манолова: Борисов не разбира как функционират институциите, поведението му е жалко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Идеята на премиера Борисов, че ми помагал, че ми давал милиони, показват, че той не разбира как функционират институциите у нас. Това е много жалко поведение. Всички ние трябва да сме слуги на народа.

Това каза Мая Манолова по БНТ.

Тя уточни, че, ако моделът за управление на София и държавата, е бил друг, вероятно нямало да се кандидатира за кмет.  Генерално сбъркан е моделът, по който се управлява София и който беше мултиплициран в страната, категорична е Манолова. Публичните пари се харчат неефективно и се плаща на едни и същи хора, допълни тя.

Моделът е например, когато няма детски градини. Хиляди деца пораснаха в списъците за чакащи, допълни Манолова. Ще има битка и състезание не срещу един кандидат, а срещу модела. Ще има балотаж между тези, които искат промяна, и тези, които защитават статуквото.

Аз няма да позволя нито едно междублоково пространство да бъде застроено, нито една градина, нито един парк, категорична е Мая Манолова. Не гледам на тези избори като война, като на битка. Аз гледам на тази кампания като една възможност да извадим начина на управление в столицата на светло и самите граждани да се включат в управлението на града.

Offnews

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар