Манолова: Времето на Борисов и корумпирания му модел от свързани лица в София свършва!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Времето на Борисов и корумпирания му модел от свързани лица в София свършва!

Аз, като кмет на София, ще привлека и работя с най-добрите професионалисти, без значение от коя партия са. Важното е да са експерти, честни и да искат да помогнат на столицата! Те, заедно с моя екип за София, ще защитават интересите на града ни и всеки негов жител.

Уважавам избора на гражданите. Много от тях неслучайно застанаха зад идеи на Спаси София, които и аз лично харесвам. Например програмата за цялостен ремонт на междублоковите пространства, с първи пилотен проект в Люлин. Добрите идеи не трябва да се отхвърлят, а да бъдат подкрепени и осъществени. Ще се обърна към екипа на Спаси София заедно да работим за по-добър градски транспорт и да изготвим критериите и направим конкурса за нов главен архитект и заедно да възстановим автентична София като красива и съвременна европейска столица.

Също така ще се обърна и към експертите на Демократична България – нека работим заедно за дигитализирана и прозрачна Столична община, да премахнем опашките от гишета и нагласените търгове. Будапеща и Истанбул ни показаха, че само с общи усилия можем да превърнем София в града, в който всички се радваме да живеем.

А на Борисов може да продължи да му харесва ул. Граф Игнатиев или ремонта на ремонтите, корупцията, сивотата, която ни заобикаля…Но аз искам промяна! Защото Графа не само, че не стана красива улица, но с милионите можеше да оправим не една улица, а цял квартал. Гражданите отлично знаят това и повече не искат да го допускат.

Времето дойде гражданите на София да си вземат града обратно!
Изправете се и те ще паднат!

Мая Манолова, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар