Манолова: ГЕРБ мобилизира целия подземен свят за изборите на Фандъкова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Публично известно е, че целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на г-жа Фандъкова. Вотът й е организиран“.

Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова пред Нова телевизия.

Тя обясни, че има подаден сигнал от адвокати за подобни нарушения в изборния ден.

„Г-жа Фандъкова е фаворит на ромския вот. Всеки може да проследи секциите във „Факултета“ и във „Филиповци“. Проблемът е, че тя води с 10 към 1 по отношение на всички останали кандидати взети заедно. Да се гласува ударно рано сутринта е съмнително. Според социолозите сътоношението между двете ни е било 40 към 10 преди 10.00 ч.“, каза Манолова.

Кандидатът за кмет, издигната от Инициативен комитет и подкрепена от БСП, каза, че разликата между нея и Фандъкова на първия тур е 38 000 гласа.

„Това е нищожна разлика, която може да бъде стопена и доволните усмивки на г-н Борисов и на ГЕРБ да се стопят. Не могат да бъдат купени толкова гласове, че да удавят вота на хората“, каза още Манолова.

Тя допълни, че финансите, които са вложени в кампанията й, може да види всеки в реално време в интернет и са в Сметната палата, но така и не се обявило откъде и колко са парите на Фандъкова, кандидата на ГЕРБ – за всички билбордове и за кампанията й.

Кандидатът за кмет обясни още, че от години екипът на Фандъкова е малък, а един кмет отговаря за три големи ресора и сега в тази кампания още не е представен този екип.

Манолова попита още защо за толкова години Йорданка Фандъкова не се е справила с мръсния въздух в София, която от два дни е водеща в класациите в света по замърсяване.

„Сега разбрах защо продължават да се горят дрехи и дограма в росмите махали, отговорът е гласуването за Фандъкова на изборите на първия тур“, обяви Манолова.

Тя коментира и споровете с дебатите – защо двете не застават една срещу друга: „В рамките на кампанията преди първия тур тя бягаше от дебати. Тя избяга от дебата пред студентите в Софийския университет и пред младежките организации. Тя отказа участие и на хората от „Спаси София“.

В ефира на предаването Манолова предизвика Фандъкова да не се крие. „Тя избяга разговор. Готова съм на дебат преди балотажа. Нека да дойде и публично да обсъдим проблемите на София”, каза още Манолова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар