Манолова за бъдещите си планове: Хора от различни политически среди пуснаха мост. Не го изгаряйте, ще ви трябва

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Каква е следващата стъпка на Мая Манолова, която изгуби изборите за кмет на София, е основният въпрос, който засега е без отговор.

От ГЕРБ (Томислав Дончев, Владислав Горанов) само намекват вече в няколко свои изказвания, че това е началото на Манолова, без да казват дали имат повече информация.

От БСП останаха само нейния лост в изборите за кмет на София, но Мая Манолова никога не се представи от тяхно име, а Нинова и Манолова никога не застанаха рамо до рамо в кампанията.

Дори днес Нинова и Манолова дадоха две пресконференции в един и същи час. 

В политическите среди се носи слух, че Мая Манолова изгражда пътя си към парламентарните избори догодина. А за тях заявка даде и шоуменът Слави Трифонов с партията си „Няма такава държава“, която бе учредена миналия месец.

Политици са убедени, че двамата ще работят заедно. Манолова и Слави работеха заедно и в каузата да се защитят майките на деца с увреждания и лично подкрепяха протестите им.

На пресконференцията си днес Мая Манолова отговори на въпроса какви са бъдещите й планове, така:

„КОГАТО СЪМ ГОТОВА С АНАЛИЗ НА ИЗБОРИТЕ, ЩЕ ГО ПРЕДСТАВЯ, КОГАТО СЪМ ГОТОВА ДА ПРЕДСТАВЯ БЪДЕЩИТЕ СИ ПЛАНОВЕ, ЩЕ ГО НАПРАВЯ ПУБЛИЧНО.

ТОВА, КОЕТО ДНЕС ЩЕ СЕ ОГРАНИЧА ДА КАЖА, Е, ЧЕ НА БАЛОТАЖА БЕШЕ ДАДЕН ВАЖЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ЗНАК, ЧЕ ХОРА С РАЗЛИЧНИ ПОЛИТИЧЕСКИ УБЕЖДЕНИЯ ПУСНАХА МОСТ ПОМЕЖДУ СИ, ЗА ДА ПРЕБОРЯТ ЕДНОЛИЧНАТА ВЛАСТ.

НЕ ИЗГАРЯЙТЕ ТОЗИ МОСТ, НЕ ГО РАЗРУШАВАЙТЕ, КОСТВАШЕ МИ СТРАШНО МНОГО, ТОЙ ЩЕ ВИ ТРЯБВА В БИТКАТА СРЕЩУ ЕДНОЛИЧНАТА ВЛАСТ.

МИСЛЯ ЧЕ БЯХ ДОСТА ЯСНА. ТОВА Е ЗНАКЪТ, КОЙТО ДАДОХА БГ ИЗБИРАТЕЛИ НА БАЛОТАЖА НА ТЕЗИ ИЗБОРИ“, КАЗА МАНОЛОВА.

От думите й обаче се подразбра: че „на този етап ще каже само това“. Тоест следващ етап ще има.

Това каза и седналият до нея лидер на бившата формация на Меглена Кунева ДБГ, чийто лидер сега е Димитър Делчев и които подкрепиха Манолова за кмет.

И той даде отговор на този въпрос: „Този е отговорът на този етап. Седмицата е дълга, месецът е дълъг, пак ще се виждаме“.

Иначе стана ясно, че независимо от резултата Инициативният комитет, издигнал Мая Манолова, ще иска касиране на вота и отново бяха дадени примери със секции със странни резултати.

А Манолова потвърди, че е подготвила искова молба към премиера Бойко Борисов и ще бъде депозирана днес или утре заради думите му, че готвят манипулиране на изборите чрез купуване на ромски гласове за Фандъкова, за да се каже, че така е спечелен вотът.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар