Ексклузивно! Мая Манолова към Армен Назарян: Твоите думи ме насърчиха да спечеля София (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова се обърна към Армен Назарян.

По-рано днес двукратният олимпийски шампион (1996 г. за Армения и 2000 г. за България) обяви, че никога не е обявявал подкрепата си за вече бившия омбудсман на България да стане градоначалник на столицата.

„Не се меся в политиката, силата ми е в спорта. Учуден съм, че името ми фигурира в Инициативния комитет за издигането на Мая Манолова за кмет на София. Не съм се виждал с нея повече от година“, твърди Назарян.

Истината се оказа съвсем друга. Двамата са се виждали съвсем скоро, а Манолова потвърди това като показа фотоалбума на Назарян „Роден победител“, разписана ѝ лично от легендарния борец на 29 август.

„Благодаря ти, Армен, ти беше първият, който ме подкрепи, още на 29 август тази година. Твоите думи „Желая ти олимпийска победа – от двукратен олимпийски шампион!“ ме насърчиха много. Ще изпълня твоята заръка! Всеки може да промени своето мнение! Уважавам твоето решение“, каза Манолова в специално видео, публикуване в страницата ѝ в социалната мрежа Фейсбук.Първи голям гаф на Мая Манолова: Армен Назарян отрече да я е издигал за кмет на София

Коментари

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар