Манолова на Алепу: На Шофьорския плаж шофьора на джипа го няма, корупцията след управлението му остава – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Нямаме нищо общо с тази порочна сделка. Строежът на Алепу трябва да се премахне, независимо дали от стария или новия собственик. Тук сме, за да защитим обществения интерес. Виновните за поредицата нарушения, а вероятно и престъпления, трябва да бъдат наказани. Каквото и да е решението на съда, този комплекс не може да бъде изграден – просто хората няма да позволят”, категорична бе тя, пише ФрогНюз.

 

Манолова припомни, че купувачът е общински съветник в Приморско от партия, която няма нищо общо с “Изправи се! Мутри вън!”.

 

“Не е нормално на дюните по Черноморието да се появяват грозни, уродливи сгради – паметник на корупцията в българската държава. Това е Шофьорският плаж, а шофьорът на джипа отново не е тук. Той е там, където може да си режисира аплодисменти и където няма да му се задават неудобни въпроси. Шофьорът на джипа не е стъпил на Шофьорския плаж. Той си отива, но за съжаление, както се пее в песента във филма, който е заснет на този плаж “остава, остава” корупцията и безобразията от неговото управление. Наша задача е просто да не ги позволим”, допълни тя.

 

“Нека не допуснем този строеж да се довърши и да бъдем гарант за това, че тази бетонна грамада зад гърба ни ще бъде демонтирана и отстранена за сметка на някой от собствениците – дали на приближената до Борисов фирма, която се снабди с разрешителни и направи всичко на тъмно, или на новия собственик, който не по-малко нагло е придобил един такъв безобразен строеж и заявява, че ще го строи”, каза още Манолова.

 

Тя призова новия собственик да демонтира строежа и да се откаже от всякакво изграждане на комплекс, подпорна стена, къщичка за птици или друга “фантасмагория” по думите на Бойко Борисов.

 

“Няма да позволим този комплекс да бъде довършен. Българското Черноморие е обезобразено, за да са удовлетворени различни търговски интереси на различни фирми и приближени до властта олигарси. На това трябва да се сложи точка. Подготвили сме промени в Закона за черноморското крайбрежие за забрана на строителството в Зона А”, заяви Манолова.

 

В живото включване участва и Здравко Василев, брат на купувача на “подпорната стена”. Припомняме, че по-рано Василев се разграничи от сделката на брат си чрез видео във Фейсбук, в което нарече сделката възмутителна.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар