Мая Манолова

Манолова: Не разбирам самочувствието на шефа на БНР

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не разбирам самочувствието на шефа на БНР.

Това написа кандидатът за кмет на София Мая Манолова във Facebook по повод отвореното писмо на генералния директор на БНР, в което Костов заявява, че е напълно убеден в правотата си, предаде topnovini.bg.

„Не разбирам самочувствието на човек, който смята, че коментарите за кризата в БНР засягат собствената му личност и опит. Недопустимо е да се мълчи по въпроса кой е оказал натиск, защо е спрял обект на националната сигурност и как ще гарантира свободата на словото! Чакаме тези отговори от г-н Костов. Но вместо тях има заплахи за съд. Тежестта на поста не е мълчанието на покровителите, а силата на съвестта и отговорността към гражданите”, заявява Манолова.

В писмото си Светослав Костов отбелязва още, че няма да позволи 20-годишната му кариера в медиите да бъде опетнена от група хора и няколко медии. „Наясно съм, че всяко желание за промяна на статуквото ще среща силна съпротива. Абсолютно съм убеден в правотата си. Не сме отстъпили от волята си за промени, защото отдавна има нужда от тях“, се посочва още в позицията на Костов.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар