Мая Манолова

Манолова: Паля свещ в църквата „Света София“ за здравето и успеха на гражданите на столицата (Видео)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ще запаля свещ в църквата „Света София“ за здравето и успеха на гражданите на столицата. Предстои кампания, със сигурност времето ще отмие, това което ще се случи в нея. След 30 дни отново ще живеем заедно. Това каза гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова, предаде Novini.bg.

„Нашият град заслужава да е добро място за живеене, място не просто за работа, но и за отдих и почивка, място където да отглеждаме децата и внуците си. Очакванията ми са, че кампанията ще покаже добрите идеи и как да се случи това“, добави тя.

„Екипът ми е от доказани професионалисти, хора които са експерти в своята област, но също така са смели хора, които имат куража да застанат зад мен в една тежка кампания, хора които не са приведени, а са с изправен гръбнак, хора които ще дадат пример как да се борим за града си, за идеите си, за перспективите и бъдещето на децата ни“, заяви кандидат-кметът на София.

На въпрос на Novini.bg, за това какви са приоритетите ѝ, Мая Манолова отговори така: „Представям си столицата, като един чист и зелен град, град в който няма презастрояване, в който всички дишаме и гражданите и бизнеса с пълни гърди. Ще представим нашата кампания с конкретни мерки. Ще представяме идеите си през цялата кампания“, заяви Манолова.

„Столицата не е е само „София 1000“, столицата е и „Люлин“, „Обеля“, „Младост“, „Панчарево“, а всеки един квартал и всяко едно населено място. Ще покажем как кварталите могат да изглеждат като центъра, със свои културни центрове, със спортни комплекси, с достатъчен брой детски градини, с места за отдих, парковете, трафикът, паркингите. Това са все предизвикателства, на които ние ще представим нашите предложения за решения. Наистина се надявам, че кампанията ще бъде сблъсък на идеи, сблъсък на визия за това как да изглежда столицата, а не кална кампания. Ще покажем с моя екип, че можем да върнем столицата на гражданите, че гражданите ще бъдат тези, които ще участват реално в обсъждането на важните теми в процеса на взимане на решения, че ще управлява в техен интерес и заедно с тях“, увери Манолова.

 

 

 

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар