Манолова показа протоколи от изборите: Всичко е една лъжа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изгубилият кандидат за кмет на София Мая Манолова показа протоколи от изборите и заяви, че „всичко е една лъжа“. Бившият омбудсман беше първия гост в премиерното предаване на телевизията на Слави Трифонов.

Тя участваше в предаването „Студио Х“ с водещ Тошко Йорданов – сценарист на бившето вече предаване „Шоуто на Слави“. Манолова каза пред него, че е обединила леви и десни срещу едноличната власт. Тя заяви още, че в бъдеще ще работи от граждански позиции.

Независимият кандидат, който беше подкрепен от БСП, обясни как са подменяни нейни гласове. Паралелното броене на нейните хора й обещало много по-малка разлика с Фандъкова.

„Купуваше се безсрамно, ненаказано, на улицата“, ожали се тя. Според нея именно купеният вот й е коствал победата, която дойде с разлика от над 20 хил. гласа.

Тя подробно разясни, че агенциите са лъгали, че резултатът й е нисък. Според самите социолози, провеждали анкетите пред секциите обаче, хората отказвали да признаят, че са пуснали бюлетина за нея. Именно това довело до аномалиите.

„Да, аз загубих тези избори, но гражданите ги спечелиха в лицето на Борис Бонев, който влезе като общински съветник в местния парламент за следващите четири години.

Манолова сравни обединението на десните и БСП с онова, което преди 30 години стана срещу член 1 от Конституцията, който тогава прокламираше ръководната роля на БКП.

Бившият омбудсман и кандидат за кмет на София, се появи в студиото с „една камара протоколи“ и обяви, че всички те били „една лъжа“. Според нея всичко било „подменено и безобразие“. В ефир Манолова показа недействителни бюлетини и за пореден път изтъкна, че ГЕРБ са купували гласове не само в ромските махали, но и в много други секции в столицата.

  

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар