Манолова: Фандъкова е хегемон на дирижиран и напазаруван вот!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Йорданка Фандъкова е пълен хегемон в ромските квартали с дирижиран и напазаруван вот“, констатира бившият омбудсман Мая Манолова.

Според нея, Фандъкова се е скрила от дебат и е избягала от дебат, организиран от гражданите и „Спаси София“, а тя е готова на дебат с Фандъкова във всяка една телевизия и терен, включително на Международната космическа станция.

„Госпожо Фандъкова готова съм на дебат с вас лице в лице, без да се криете зад екипи, проекти, съветници и ромския вот в кварталите.“.

С тези думи Мая Манолова отрече да отказва дебат с опонента си кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

С кого предпочитате и пред кого, попита Манолова и предположи, че може това да стане и пред столичния квартал „Факултета“, а не пред младежите от „Спаси София“. Според нея статуквото е впрегнало ресурса си, мобилизиран е целият подземен свят, а Фандъкова е готова да стане кмет с подкрепата на подземния свят.

Мая Манолова увери и че не води пазарлъци и не обикаля партийните централи.

„Заявих своята принципна подкрепа за г-н Борислав Игнатов и г-н Борис Бонев по време на предизборната кампания за разлика от г-жа Фандъкова, която обикаля централите“, отговори на въпрос на News.bg дали очаква подкрепа от „Демократична България“ на балотажа.

Припомняме, преди няколко дни на брифинг в централата на „Демократична България“ стана ясно, че те няма да подкрепят нито Манолова, нито Фандъкова на балотажа с аргумент, че двете дами не споделят тяхната политика.

По думите й, тя е на страната на онези 2/3 от гражданите на София, които гласуват за промяна на модела. На нея се паднала отговорността да довърши битката за столицата като средство и инструмент на промяната.

news.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.