Манолова: ЦИК пречи на българите да се обединят. Разделени сме им по-удобни за манипулации

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Току-що приключи заседание на Цирк (ЦИК – бел. ва ред.) Това е точното име на този орган. Нивото е под нивото на юрист първокурсник. Те или се правят на неразбиращи, или не са чели Изборния кодекс. ЦИК, която трябва да следи за изборния процес, започва с тежко нарушение на закона.

Това коментира в ефира на 7/8 тв Мая Манолова.

Вместо да е независим орган, ЦИК се превърна в бухалка за политически поръчки, коментира тя.

Когато се обединим, можем да накараме ЦИК да спазва закона. Днес подадохме осем жалби срещу нея. Това показва, че когато се обединяваме, резултат има. ЦИК се уплашиха, статуквото се уплаши. Те отдавна се страхуват, че къщичката, която са си направили, ще се разруши, посочи Манолова.

Управляващите се притесняват от висока активност. Затова правят всичко възможно да спъват хората. Всеки гражданин, когото ще отклонят да отиде до урните, ще бъде победа за тях. Честното решение беше гласуване по пощата. Но нали е ясно, че Борисов умира от страх от вота на българите зад граница. Така че очаквано те забраниха на хората в чужбина да гласуват, като не им дадоха възможност да участват във вота. Затова според мен нашата задача е да казваме хората да отиват и да гласуват. Защото преди изборите ще ги наплашат и с епидемията. Никоя машинация не може да издържи на масовия вот на българите, каза още тя.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар