Мая Манолова

Манолова: Ще покажем, че можем да върнем столицата на гражданите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова и членовете на Инициативния комитет, който я издигна, дадоха начало на предизборната си кампания с молебен в църквата „Св. София“ в сърцето на столицата.

Там те запалиха свещ за здравето и успеха на София и жителите на града, предаде репоретер на ТОПНОВИНИ.

„Предстои кампания, но със сигурност времето ще отмие това, което ще се случи в нея и след 30 дни ние отново ще живеем заедно. Нашият град заслужава да е добро място за живеене – не просто за работа, но и за отдих – място, където да отглеждаме децата и внуците си. Очакванията ми са кампанията да покаже добрите идеи как да се случи това“, обяви Манолова.

Тя посочи, че хората в нейния екип са доказани професионалисти и смели хора. „Хора, които имат куража да застанат до мен в една тежка кампания; хора, които не са приведени, а са с изправен гръбнак; хора, които ще дадат пример за това как можем да се борим за града  си, идеите си, бъдещето и перспективите на децата и семействата си.

Манолова отбеляза основните акценти в програмата си за управление на столицата. „Представям си столицата като един чист и зелен град, в който няма презастрояване и всички – граждани и бизнес, дишаме спокойно и с пълни гърди“.

 

Тя посочи, че София не е само центъра, а и останалите квартали и населени места в общината. „Ще покажем как кварталите могат да изглеждат като центъра със свои културни центрове и спортни зали, места за отдих и достатъчно детски градини“, добави тя.

„Надявам се, че кампанията ще бъде сблъсък на идеи за това как да изглежда столицата, а не кална кампания. С моя екип ще покажем, че можем да върнем столицата на гражданите. Ще се управлява в техен интерес заедно с тях, а не с приятелски кръг.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар