Манол Генов, БСП: Твърдо за Радев в неделя!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“На 14 ноември всички ние преминахме през трудните избори за нов български парламент. Резултатите са факт. Пред нас е предизвикателството да се състави най-добрият вариант на ново коалиционно правителство, което решително и безвъзвратно ще прати в миналото управлението на корупция, хаос и зависимости”.

Това заяви в своя позиция вторият в листата на “БСП за България” в 17-ти МИР-Пловдив област Манол Генов.

“От всички нас зависи да извървим докрай и достойно целия изборен процес. На 21 ноември България трябва безапелационно да препотвърди избора си за втори президентски мандат на Румен Радев. Огромна част от българските избиратели в градове и села, в близка и далечна чужбина, показаха с вота си „за“ Румен Радев на първия тур на президентските избори, че знаят кого искат начело на държавата. Успешното избиране за втори мандат на президента Румен Радев на 21 ноември е залог България на бъдещето да я има!”, заявява Генов.

“Преди година и половина неговият вдигнат юмрук срещу мафията и корупционната власт надигна вълна от всенародна подкрепа. Сега е моментът да мобилизираме енергията и подкрепим на балотажа президента Румен Радев.

 

 

Като един от новоизбраните народни представители от левицата знам, че отговорността за трайната смяна на модела на управление ще е на всяка крачка, но и ще зависи от всеки един от нас. Затова горещо ви призовавам да бъдете активни и отговорни в деня на втория президентски тур. „Румен Радев президент за втори мандат“ е изборът за променена България, каквато всеки от нас заслужава! Гласът на всеки от нас на 21 ноември „ЗА“ Румен Радев е глас за достойна България! Подкрепете доказаното достойнство с избора си за №6 в бюлетината!”, призова левият депутат.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар