Мантрата, подходяща за всяка зодия

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всеки зодиакален знак носи своята специфична енергия. Именно тази енергия придава определените качества, обединяващи представителите на дадена зодия. Коя е мантрата, подходяща за всяка зодия от Овен до Риби?

Мантрата, подходяща за всяка зодия
 © iStock

Житейски девиз, лично мото или мантра – няма значение как ще го наречете. Повтарянето на комбинация от няколко думи може да ви помогне да заживеете с по-голяма решителност и увереност. Редовното казване на дадена фраза е лесен начин да накарате съзнанието си да повярва в нея и нейната истинност. Коя е най-подходящата мантра за всяка зодия?

Овен: „Приеми това, което е, остави това, което е било и вярвай в това, което може да бъде“

Овенът е склонен да прекарва твърде много време в миналото, обмисляйки всички различни решения, които е могъл да вземе. Разбира се, ученето от допуснатите грешки е нещо прекрасно, но когато урокът е взет, миналото трябва да бъде оставено. Овните трябва да се научат да обръщат повече внимание на настоящия момент, защото също така имат склонност да живеят твърде много напред в бъдещето, благодарение на своите идеи.

Телец: „Нищо, което си струва, не става без усилия“

Телците могат да бъдат невероятно трудолюбиви и постоянни, когато пожелаят. Те са готови да направят всичко необходимо, за да постигнат най-големите си цели и мечти. След като веднъж набележите своята идея и конкретна цел, оставете се на своята отдаденост и бавно, но сигурно напредване да ви водят. Ако не се откажете от мечтата си, има огромен шанс да успеете.

Добави описание

Близнаци: „Ако не е правилно, не го правете. Ако не е вярно, не го казвайте“

Поддържането на добър социален живот с голяма доза комуникация е много важно за Близнаците. Те обожават разговорите на различни теми. За да бъде всичко наред обаче, за Близнаците е важно да не говорят неща, за които не са сигурни, както и да не предприемат действия, които са в разрез с техните ценности, морал и вярвания.

Рак: „Не позволявайте на емоциите да надвият интелигентността ви“

Раците са силно чувствителни и емоционални. Те често изпитват затруднения, когато трябва да внесат повече логика в решенията си. Представителите на зодия Рак не трябва да губят голямото си сърце, но и не бива да позволяват то единствено да направлява живота им.

Лъв: „Не всичко е свързано с мен“

Лъвът е кралят на джунглата. Ето защо не е изненадващо, че хората със зодия Лъв обичат да поставят себе си на преден план и да третират останалите сякаш са техни поданици. Важно е обаче Лъвовете да не забравят, че не всичко е свързано с тях и колкото и да им се иска, те не са центъра на вселената.

Дева: „Достатъчно добър съм“

Девите са известни със своята критика и желание за перфекционизъм. В желанието си всичко да бъде прекрасно, много често Девите са силно критични към себе си (повечето пъти без причина). Ето защо тяхната мантра е: „Достатъчно добър съм“. За представителите на зодия Дева изграждането на пълно доверие и увереност в тях самите е много важно.

Везни: „Следвайте сърцето си, но не забравяйте и логиката“

Хората със зодия Везни винаги търсят хармонията и баланса, което всъщност е нещо прекрасно. Те са склонни да правят жертви в името на любовта (не само в любовен план). За Везните обаче е важно да не забравят логиката, когато става въпрос за вземане на големи решения.

Скорпион: „Управлявайте гнева си по правилен начин“

Скорпионите са като тиктакаща бомба със закъснител. Техните емоции са толкова силни, че могат да „избухнат“ при най-малката провокация. За родените със зодия Скорпион е много важно да разберат, че техният гняв може да бъде както най-голямото им оръжие, така и най-големият им недостатък. Гневът на Скорпионите трябва да бъде насочен не към хората наоколо, а да се използва като енергия за постигане на цели.

Стрелец: „Бъдете отворени да се вслушвате в другите“

Никой човек не може да бъде винаги прав. Стрелците трябва да осъзнаят тази проста истина. Те носят мъдрост и знание, но е добре да бъдат отворени за други гледни точки и мнения. По този начин те самите ще могат да обогатят себе си.

Козирог: „Притеснението никога няма да промени резултата“

За родените със зодия Козирог е характерно, че често страдат от безпокойство, тъй като преосмислят всяка ситуация, в която попадат. Подходящата мантра за Козирог е тази, която да им напомня, че притесненията така или иначе няма да променят това, което ще се случи. Вместо да губят време, като се тревожат, Козирозите могат да вложат енергията си в постигането на важни цели.

Добави описание

Водолей: „Отворено съзнание, отворено сърце“

Характерно за Водолеите е, че те са отворени към всички хора, но въпреки това спазват определена дистанция. Тази дистанция може и да им помага да се защитават, но по този начин никога няма да успеят да изградят истински и емоционални връзки с хората около себе си. Тяхната мантра е да подхождат към живота не само с отворено съзнание, но и с отворено сърце“.

Риби: „Не прекалявайте с мислите, оставете нещата да се случват“

Рибите не само са много емоционални, но и много често се тревожат прекалено много. Свръханализирането може да попречи на Рибите да се наслаждават на живота. За тях е важно да умеят да поемат дъх и да насочват вниманието си към настоящия момент.

Прочетете още:

Зодията разкрива каква е истинската цел в живота ви

Полезни съвети за всяка зодия

На какво учат знаците от всяка стихия другите хора?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар