Марешки: Ако трябва сам ще измета лумпените-протестиращи от блокадите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Органите на реда веднага трябва да предприемат законови мерки да осигурят нормалния живот не само в столицата, но и в страната.
Протестите не трябва да са за сметка на гражданите, които работят и не са по улиците!
Ако ние от ВОЛЯ изпратим 10 човека да блокират Орлов мост, дали полицията ще ги остави там?!
Това заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Маришки, съобщава Novini.bg
„Постоянно получавам десетки обаждания и съобщения от хора, които не са могли да отидат на работа или до болница и настояват да реагираме. Има законен начин за провеждане на протест и правилата трябва да се спазват от всички. Недопустимо е да се изправят едни граждани срещу други!“, коментира още той.
И припомни, че е отишъл на място да се запознае с протестите. Възмути се от това, че е станал свидетел как протестиращи си правят селфи с многото блокирани коли и „доволни се подиграваха с цинични реплики, че са „прецакали”, меко казано, останалите столичани“.
„Не правителството, не президента, а техните съграждани! Това ли е смисълът на протеста?! Няколко провокатори да се гаврят с милиони столичани?! (…)
Ако полицията не вземе веднага мерки да въдвори ред, то ние ще застанем рамо до рамо с тези, които вече се самоорганизират, и ще изметем от площадите закононарушителите и провокаторите, които пречат на милионите българи да се придвижват нормално, а пречат и на възпитаните и интелигентни хора, които искат да протестират, спазвайки законите“, каза още Марешки.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар